CHAT DISINI!

PRODUK TERBARU

Hiasan Manik beberapa pelanggan kami. Anda yang berminat dengan hiasan ini, bolehlah menempahnya dengan kami.

manikbirutangan
manikpurple
manikbirutua
manikbunga
manikbirucair
manikmerah
manikhijau
manikmerahtua
manikungu
manikbirumuda
manikbungabesar
manikungucoklat
  • Nigella Oil


    Mari dapatkan pencegah dan penawar bagi penyakit influenza A (H1N1) hanya di ShineCollections...
    hubungi saya ning 019 3511790 / ym ning_only04@yahooo.com

    Minuman berfungsi yang ajaib yang diekstrak dari bijirin hitam (Premium Quality) secara perahan sejuk (Cold Processing) tanpa haba. Minuman istimewa Nig'Ella kaya dengan vitamin serta zat mineral yang diperlukan badan.


    Berdasarkan kajian modn di Universiti Iskandariah (Mesir), 78% pesakit lelah sembuh setelah menggunakan bijirin ini.


    Mengandungi fostat, ion dan karbohidrat yang mampu membunuh kuman dan baik untuk aktiviti anti kanser.


    Mempunyai daya pengesan yang mengeluarkan larutan air seperti asid urik, deposit garam galian dan larutan organik dan volatial.


    Nig'ELLA Oil boleh dicampurkan dengan sepasang D'Bless di mana ianya sangat baik untuk disapu pada luka kemalangan, kudis, kencing manis, kurap dan gatal-gatal serta lain-lain anggota badan yang lumpuh, luka terbakar dan lain-lain.

    100% ekstrak Habbatussauda Super Grade, tanpa pewarna, perasa tiruan dan bahan pengawet.


    The Nigella Oil is a natural anti-biotic and therefore produces no side effects. According to modern studies done at Alexandria University, Egypt, 78% of asthmatic patients were cured aftar consuming Black Seeds (Nigella Sativa).

    Contains phosphates, ion, carbohydrates which are capable of killing germs. Is also good for anti cancer activities through continuous use and acts as disease prevention. Able to detect and therefore extract uric acid, minerals salt deposit and organic toxic.


    TESTIMONI :-


    Ramai diantara kita yang tahu khasiat Nigella Sativa atau Habbatus Sauda yang menjadi pengganti kepada madu. Kiranya kita beramal atau sentiasa mengambil madu maupun Habbatus Sauda, semua penyakit boleh diubati kecuali MAUT.


    Dari pengalaman saya sendiri yang pernah menggunakan dan menjual banyak Habbatus Sauda sebelum ini, ianya amat berkesan bagi mereka yang mengidap lelah/asma dan mereka yang mempunyai masalah resdung. Anak buah suami saya yang hampir lelah kerana kurangnya pengawalan pemakanan, Alhamdulillah, semakin pulih.


    Jika kita mengambil Nig'ELLA ini, pasti ada healing crisis nya. Samaada penyakit itu bertambah teruk atau akan demam dsb. Kalau yang rasa gatal-gatal di telinga akibat resdung, tekak gatal, muka berjerawat yang besar-besar, ada jeragat yang agak gelap dan besar, bab bersin tu, tok sah citer laaa, cubalah minum Nig'Ella seperti yang disyorkan.


    Ada seorang sahabat saya yang bernama Ida, menghadapi tanda-tanda seperti yang saya nyatakan. Dia minum 2 titis Habbatus Sauda dan keesokan harinya, lelehan di telinga keluar dengan banyak dan dia terpaksa sumbatkan tisu untuk menahan lelehan tersebut. Kahak juga keluar dengan banyaknya..itu menandakan proses penyingkiran sedang berlaku dan bersabarlah bila kita berubat.


    Begitu juga dengan lelah/asma. Nig'Ella adalah penawar terbaik. Segala zat dan vitamin juga adalah seimbang. Cubalah...

    dari KMJ.

1 comments:

  1. TESTIMONI:

    ija84 11.48: hmm...pot lepak dulu2 tu
    ellygirl 11.48: hehe... puasa kali ni kena ada rgc..
    ija84 11.49: btul3
    ellygirl 11.49: balik kang kita sembang len ek..
    ija84 11.50: ok elly...babai...slmt dgr ceramah..
    ija84 11.55: ckp psl ningella kan,rsnyer berkesan gak utk ilangkan benjol dgn lebam kt kepala tau
    ija84 11.56: sbb hr tu kan anak ija jatuh tangga,ms seminar tenet tu,
    ningduts 11.56: memang la ija heheh
    ija84 11.56: kmj suh sapu nigella kan... lebam nyer ilang tak smpai seminggu
    ija84 11.57: sblum tu ada gak adam jatuh,benjol gak,tmpt yg sama tu,ija sapu minyak tyt je...
    ija84 11.58: tp lebamnyer nk dekat 3minggu br ilang...jenuh juge laa nk jwb bila gi mana2 org tnya
    ija84 11.59: nnt ada budget lbh,nk simpn 1 lah
    ningduts 11.59: heheh...
    ningduts 12.00: nigella patut ada tau disetiap rumah
    ningduts 12.00: nanti kalo adam jatuh lagi, benjol atau lebam..luka..leh sapu nigella aje
    ija84 12.02: ha'aa la...

Leave a Reply

BORANG PESANAN

Nama:
Email:
No.HP:
Alamat Penghantaran:
Bayaran: Maybank2u - 1621 8840 8211 (Mahani Ab Rashid)
CIMB - 1435 0073 9995 28 (Mahani Ab Rashid)
Catatan:

form creator

KOLEKSI MANIK

Klik pada gambar untuk lihat imej yang besar
Simpulan 2 Layer Simpulan 2 Layer Simpulan 2 Layer Simpulan 2 Layer Simpulan 2 Layer
Lagi..

GELANG KRISTAL

Kilauan Gemerlapan..!!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Status : ALL Available

**Cincin dan Gelang KRISTAL boleh diukur dan ditempah mengikut saiz yang diinginkan

PROMOSII KAMIII........!!


Dapatkan Promosi di bawah sementara stok masih ada..!!


pakej wanita1

i) Pakej Seri Wanita 1 = RM 100.00

1 Botol Bidadari (Big Size - 375ml) + Keahlian DCL + Kurier



pakej wanita 2

ii) Pakej Seri Wanita 2 = RM 150.00
2 Botol Bidadari (Big Size - 375ml) + Keahlian DCL + Kurier


pakej qshe

iii) Pakej Wanita Karisma = RM 160.00
Keahlian DCL + Q-she 100 biji + Kurier + 8 sachet Red Guara Cafe

Ads

Iklan